fredag den 5. august 2011

29 dage, 4 uger ..

Der er kun 29 dage tilbage til termin!!!
- På den ene side synes jeg at 29 dage er laaaang tid, men på den anden side så er det altså lige om lidt. Lige om lidt at vores liv, vores hverdag, vores al ting ændres fuldstændig ... 
Men hvor bliver det bare fantastisk at få ham ud til os, ham den lille gut, som vi har ventet på siden midten af september sidste år. 
For det var midt i september sidste år, at vi besluttede at nu skulle det være nu. Nu skulle vi ændre vores liv. Eller nej, det var jo slet ikke sådan vi tænkte .. Vi tænkte ikke over at vores liv aldrig ville blive det samme som før. Men man når at tænke og forestille sig meget på 9 måneder. Og jeg er kommet frem til at selvom vores liv bliver meget anderledes, bliver det tilgengæld endnu mere dejligt - med lille Oliver i vores liv <3
Der skulle dog alligevel gå lidt over 3 måneder, fra september 2010 til den 26. december 2010, 2. juledag, hvor graviditetstesten viste 2 streger. 
- Vi kunne ikke rigtig tro det, men hvor var det fantastisk!! Og nu er der snart gået 9 måneder, lige om lidt.. Nu kommer det vi har drømt om i et år, om 29 dage, om 4 uger. Vi glæææææder os !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar